Ga naar de inhoud

Aanbod van verschillende type limousines

Bij ons bent u op het juiste adres voor het huren van een limousine voor u trouwdag of vrijgezellenfeest maar ook een bedrijfsuitje en een gala feest!
Wij zijn in het bezit van verschillende Luxe Lincoln limousines in de kleur wit en roze, tevens is er ook zilveren Chrysler 300C stretched limousine en één van de modernste Hummer limousines van Nederland, de witte Hummer H3 stretched limousine.

Lang, langer, langst … speciaal personenvervoer van 2 tot en met maximaal 8 passagiers. In de luxe zitruimte achterin treft u een hoekbank aan met led-verlicht plafond en board-bar, separaat bedienbare airco, champagnekoelers, een dvd-speler en de mogelijkheid om met bluetooth te verbinden met de geluidsinstallatie om uw eigen playlist af te spelen. Standaard zit er een fles bubbels bij inbegrepen, met of zonder alcohol, NIX18. Op verzoek kunt u aangeven wat de wensen zijn zodat we daar rekening mee kunnen houden. Zo proberen we voor ieder een voortreffelijke beleving te creëren waar u met veel plezier nog lang op terug kijkt.

Prijs per Limousine 450 euro voor de eerste 5 uur vanaf vertrek garage tot terug garage daarna 80 euro per uur. Prijzen zijn inclusief 9% BTW., chauffeurskosten, gereden kilometers en brandstof.

Uiteraard bent u van harte welkom om, onder het genot van een kopje koffie onze prachtige Limousines en exclusieve trouwauto’s te komen
bezichtigen. U krijgt dan een nog betere indruk van hetgeen wij U te bieden hebben.

Bezichtiging alleen mogelijk op afspraak.

Vriendelijke Groet team Limousine Gelderland

Contact

Eekstraat 14
6984AG  Doesburg

Mobiel: 06 – 51 33 07 43

En u kunt ons ook mailen
info@limousinegelderland.nl

Onderdeel van Five Star Limo

Informatie

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Reserveer een limousine rit als verrassing voor een jarige of ter ere van een leuk personeels uitje…

Nieuws; Bruidsbeurs op zondag 1 oktober in Schouwburg Amphion. Ga voor meer info naar: 

Het Gelders Trouwevent 2023 

 

Overige

Five Star Limo

limousine huren in Nijmegen / limousine huren in Doetinchem / limousine huren in Arnhem / limousine huren in Enschede / limousine huren in Almelo / limousine huren in Winterswijk / limousine huren in Hengelo / limousine huren in Montferland